Termeni și condiții

Acest document conține informații importante privind drepturile și obligațiile dumneavoastră și include diferite limitări și excluderi, stabilind răspunderea YuHuu Land SRL, competența în materie de soluționare a disputelor, precum și legislația aplicabilă Termenilor și Serviciilor furnizate.

 

INTRODUCERE

Acești termeni de utilizare (denumiți în continuare „Termenii”) stabilesc termenii și condițiile care guvernează (i) accesul la și utilizarea magazinului nostru online disponibil la adresa URL   https://yuhuuland.ro/shop  (denumit în continuare „magazinul nostru online”) și (ii) accesul la și utilizarea conținutului magazinului online, inclusiv a serviciilor furnizate de YuHuu Land atât prin intermediul magazinului nostru online, cât și în afara acestuia (denumite în continuare „Serviciile”). 

 

Acești Termeni reprezintă un acord între dumneavoastră, (i) în calitate de persoană fizică sau juridică ce cumpără produsele (fizice/ în format electronic) și serviciile oferite de YUHUU LAND (denumit în continuare „Client”) (ii) în calitate de utilizator care doar navighează prin magazinului nostru online (denumit în continuare „dumneavoastră” sau „utilizator”) și  YUHUU LAND S.R.L. – CIF: 40362158. (denumită în continuare „YUHUU LAND” sau „noi”).
Utilizarea magazinului  online reprezintă confirmarea că înțelegeți și sunteți de acord cu toți acești Termeni. De asemenea, înainte de a utiliza magazinul nostru online în calitate de Client, va trebui să acceptați, și în mod expres, acești Termeni. Suntem dispuși să vă punem la dispoziție posibilitatea achiziționării produselor și serviciilor listat în magazinul nostru online numai dacă acceptați toți acești Termeni. În caz contrar, nu aveți dreptul să accesați sau să utilizați resursele publicate/ valorificate prin https://yuhuuland.ro În cazul în care utilizați magazinul nostru online în numele unei societăți, declarați că aveți dreptul de a accepta acești Termeni în numele societăți respective. Într-un astfel de caz, prin utilizarea termenului „dumneavoastră” în acești Termeni, ne vom referi la societatea pe care o reprezentați.

 

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești Termeni în orice moment. Dacă facem modificări Termenilor, vom publica versiunea actualizată a Termenilor pe magazinul nostru online și vom actualiza data „ultimei actualizări” indicată în partea de sus a acestor Termeni și vă vom informa în mod corespunzător. Drept  pentru care, vă rugăm să verificați periodic acești Termeni. Orice modificare a Termenilor se va aplica de la data la care este efectuată, iar accesul sau utilizarea în continuare a magazinului nostru online după ce Termenii au fost actualizați va constitui acceptarea modificărilor.

 

MAGAZINUL ONLINE

Magazinul nostru online oferă produse educative, distractive și de îmbrăcăminte pentru copii. (denumite în continuare „Produse YuHuu Land”).

Toate Produsele YuHuu Land sunt proprietatea YuHuu Land

Este interzisă distribuirea neautorizată a Produselor YuHuu Land, sub sancțiunea daunelor interese și a consecințelor pugnitive, inclusiv penal.

 

PREȚ

Atunci când produsele/ serviciile furnizate de YuHuu Land, sunt achiziționate de Client, vom percepe de la acesta contravaloarea publicată pe pagina produsului/ serviciului respectiv (denumit în continuare „Preț”).

 

Modificarea Prețului

Ne rezervăm libertatea de a schimba Prețul atunci când considerăm că este necesar sau oportun. Atunci când vom face acest lucru, Prețurile actualizate se aplică de la data la care se efectuează modificările.

 

Promoții

Putem oferi reduceri de Preț din când în când. Dacă sunteți în conexiune directă cu noi, vă vom informa în consecință, iar reducerea se va aplica în conformitate cu condițiile stabilite de YuHuu Land.

 

PLATA PREȚULUI

Pentru a avea acces la produsele și serviciile furnizate în cadrul magazinului online este necesară achitarea contravalorii acestora prin metoda de plată pusă la dispoziție de YuHuu Land. Plata Prețului se efectuează în RON.

Prețul include și taxele/comisioanele percepute de Procesatorul de Plăți (astfel cum este definit mai jos).

Plata Prețului se face fie prin utilizarea serviciilor unui prestator terț, procesator de plăți (denumit în continuare „Procesator de Plăți”). Înțelegeți și sunteți de acord că nu furnizăm serviciile respective și nu le putem controla. Nu vom fi responsabili sau răspunzători pentru orice pretenții, daune, plăți, deficiențe, amenzi, hotărâri, datorii, pierderi, costuri și cheltuieli rezultate din sau legate de utilizarea serviciilor de plată respective.

 

CUM COMAND

Prin plasarea unei comenzi pe site-ul https://yuhuuland.ro , din mailurile trimise de pe adresele yuhuuland@gmail.com sau prin formularul de contact.
In cazul in care produsul ales nu este disponibil pe stoc, acesta este disponibil prin precomanda, caz in care va vom contacta pentru a stabili termenii de executie si livare.

 

MODALITATI DE PLATA

Pentru plasarea unei comenzi pe site-ul nostru este necesară plata online cu Cardul – serviciu pus la dispozitie de mobilpay.ro (portal pentru plata online a produselor si serviciilor).

mobilpay.ro este o solutie de plati online si comert electronic dezvoltata de compania S.C. NETOPIA Payments S.R.L., mobilpay.ro este integrator de solutii pentru comert electronic, care dispune de un sistem de gestiune a platilor electronice efectuate prin metode diferite de plata, inclusiv cu ajutorul cardurilor bancare emise oriunde in lume sub sigla Visa sau MasterCard. Sistemul proprietar de tranzactionare dezvoltat de NETOPIA Payments utilizeaza solutii antifrauda avansate care,
impreuna cu sistemul “Verified by Visa” de la VISA si “MasterCard SecureCode” de la MasterCard, diminueaza riscurile asociate tentativelor de frauda electronica.

 

LIVARE – Livrare prin curier (standard)

Taxa pentru transportul produselor este suportata de catre client. Livrarea produselor se face in limita stocului disponibil. In cazul in care nu detinem produsul dorit pe stoc ne rezervam dreptul de a nu nu onora comanda in cauza.
In cazul in care exista suspiciuni cu privire la ridicarea comenzilor, din diverse motive, ne rezervam dreptul de a expedia comanda, doar cu plata in avans.
In cazul in care comanda livrata nu este ridicata, ne rezervam dreptul de a expedia o alta comanda, doar cu plata in avans.

Livrarea bunurilor se va efectua numai pe teritoriul Romaniei.

Pentru localitatile din afara retelei de curierat, costul livrarii difera in functie de zona geografica si consta in Taxa pe regiune + Taxa pe zona.

  1. Reguli generale

Produsele comandate de Cumparator in conformitate cu prezentele Termenii și Condițiile de Vânzare vor fi livrate la adresa indicată de Cumparator ca fiind adresa de livrare pentru respectiva Comanda („Adresa de livrare”). YuHuu Land livrează pe intreg teritoriul Romaniei. Facturile de achizitie sunt transmise prin mesaj electronic la adresa de mesagerie electronica indicata de Cumparator in momentul inregistrarii sale pe site-ul yuhuuland.ro.ro sau in format hartie, impreuna cu Comanda.

 

Caracteristicile modalitatilor de livrare ale site-ului yuhuuland.ro.

1.2.1 Modalitatile de livrare (i)

Livrarea se face prin SC DPD ROMANIA SRL, in continuare « DPD ». In momentul livrarii, livrarea se face de catre prepusul DPD cumparatorului sau destinatarului Comenzii, iar acesta din urma semneaza o confirmare de primire. Aceasta confirmare de primire face dovada livrarii de catre yuhuuland.ro si a primirii de catre Cumparator sau destinatarul Comenzii a produselor comandate. Insasi livrarea coletului nu poate fi contestata daca respectivul colet apare sa fi fost livrat, sistemul informatic (print screen) al transportatorului facand dovada acestui fapt.
Prin agrearea Termenilor si Conditiilor de Vanzare, Cumparatorul este de acord si imputerniceste transportatorul ca, in cazul in care Cumparatorul insusi sau destinatarul livrarii nu este prezent la adresa indicata pentru livrare, sa remita coletul catre oricare dintre persoanele aflate in incaperile acestuia. Costul livrarii este de 15 (cincisprezece) lei pentru comenzi de pana la 300 (treisute) lei.

In cazul comenzilor cu o valoare mai mare de 300 (treisute) lei, Cumparatorul beneficiaza de livrare gratuita. In cazul livrarilor prin DPD, daca Cumparatorul exercita dreptul de retragere din contractul de vanzare-cumparare in sensul returnarii produsului, YuHuu Land nu suporta costul de returnare a produsului. Astfel, la momentul livrarii bunului, Cumparatorul primeste si formularul necesar returului, pe care Cumparatorul are obligatia de a-l folosi in scopul beneficierii de aceasta facilitate.

 

Anomalie, avarie, colet deteriorat

1.3.1 Dispozitii generale

Cumparatorul sau destinatarul Comenzii este rugat sa verifice starea aparenta a coletului si a produselor in momentul efectuarii livrarii. In caz de anomalie cu privire la colet (colet deteriorat, colet deschis, urme de lichid, etc) sau la produsul (produsele) comandat(e) (produs(e) lipsa, produs(e) deteriorat(e), Cumparatorul sau destinatarul Comenzii va trebui sa urmeze in mod obligatoriu procedura descrisa mai jos (articolele 1.3.2 si 1.3.3 din Politica de livrare a produselor), corespunzatoare conditiilor Comenzii. Nerespectarea procedurii adecvate exclude posibilitatea oricarei reclamatii impotriva transportatorului si a YuHuu Land. In special, Cumparatorul nu va putea pretinde nicio rambursare a vreunei sume.

Cumparatorul sau destinatarul Comenzii nu va putea nici sa pretinda YuHuu Land sa livreze din nou produsele comandate. De asemenea, Cumparatorul sau destinatarul Comenzii are posibilitatea de a apela la Serviciul Clienti al emigab.ro pentru a afla modalitatile de returnare a produsului (produselor) deteriorat(e). Procedura de returnare a produselor deteriorate indicata de Serviciul Clienti al YuHuu Land va trebui urmata in mod obligatoriu de Cumparator. In caz contrar, Cumparatorul nu va putea pretinde rambursarea niciunei sume sau inlocuirea produselor respective.

 

1.3.2. Procedurile ce trebuie obligatoriu urmate atunci cand coletul este deteriorat – Livrarea prin DPD

♦In cazul constatarii anomaliei in prezenta prepusului DPD Atentie! Nu este permisa conditionarea de catre Cumparator a primirii coletului sau achitarii prin ramburs a pretului comenzii de deschiderea coletului sau verificarea continutului acestuia! In cazul daunelor vizibile ale coletului, Cumparatorul va refuza livrarea si va formula imediat, clar si detaliat toate rezervele cu privire la anomalia constatata. Aceste rezerve trebuie scrise de Cumparator sau destinatarul Comenzii pe bonul de livrare al DPD.

♦ In cazul constatarii anomaliei in absenta prepusului DPD – Cumparatorul va semnala pagubele sau lipsurile constatate, formuland toate reclamatiile si rezervele la Serviciul Clienti al yuhuuland.ro, la numarul de telefon 0757 233 322 sau prin e-mail la adresa de e-mail: yuhuuland@gmail.com.

Notificarea incidentelor si formularea rezervelor trebuie sa intervina in cel mai scurt timp, dar nu mai tarziu de 3 (trei) zile lucratoare de la data livrarii. YuHuu Land va furniza un raspuns privind reclamatiile inregistrate in termen de maximum 30 (treizeci) de zile. Diferendele ce nu au putut fi solutionate pe cale amiabila vor fi deferite spre competenta solutionare instantelor judecatoresti din Romania, fara a exclude posibilitatea interventiei altor institutii de resort.

1.3.3 Procedura ce trebuie urmata obligatoriu in cazul produselor lipsa sau deteriorate

Cumparatorul sau destinatarul Comenzii va trebui sa semnaleze absenta sau degradarea produsului Serviciului Clienti al YuHuu Land la numarul de telefon 0757 233 322 sau prin e-mail la adresa yuhuuland@gmail.com. Notificarea incidentelor si formularea rezervelor trebuie sa intervina in cel mai scurt timp, dar nu mai tarziu de 3 (trei) zile lucratoare de la data livrarii. YuHuu Land va furniza un raspuns privind reclamatiile inregistrate in termen de maximum 30 (treizeci) de zile. Diferendele ce nu au putut fi solutionate pe cale amiabila vor fi deferite spre competenta solutionare instantelor judecatoresti din Romania, fara a exclude posibilitatea interventiei altor institutii de resort. Serviciul Clienti al YuHuu Land va putea solicita orice informatie cu privire la identitatea Cumparatorului sau a destinatarului Comenzii si va putea recurge la orice verificare utila in acest sens.

1.4 Termenele de livrare

In cazul livrarii prin DPD, se va incerca o livrare a produselor cumparate intr-un termen de aproximativ 1-5 zile lucratoare de la incheierea contractului de vanzare-cumparare. In cazuri temeinic justificate, termenul de livrare poate fi de maximum 30 (treizeci) de zile de la incheierea contractului. Termenele de livrare incep sa curga de la data incheierii contractului de vanzare, mai exact a transmiterii mesajului electronic pentru confirmarea Comenzii.

In cazul depasirii acestor termene, care nu se datoreaza unui caz de forta majora, Cumparatorul are posibilitatea sa anuleze Comanda (sa dispuna asupra rezolutiunii contractului) in urmatoarele conditii:

– dupa transmiterea catre Serviciul Clienti al YuHuu Land si prin e-mail la adresa yuhuuland@gmail.com a unei puneri in intarziere in vederea efectuarii livrarii intr-un termen suplimentar rezonabil, de indata ce aceasta punere in intarziere nu a produs efectele asteptate, sau

– daca respectivul Cumparator a comunicat catre YuHuu Land, inainte de incheierea contractului, ca termenul de livrare era o conditie esentiala pentru Comanda sa. In ipoteza in care ancheta, al carei rezultat va fi obligatoriu, va releva o culpa exclusiva imputabila YuHuu Land  sau transportatorului, YuHuu Land va rambursa suma integrala achitata de Cumparator si incasata de YuHuu Land in baza respectivei Comenzi, cu conditia ca toata Comanda sa fie returnata de Cumparator catre YuHuu Land.

Rambursarea se va face prin virament bancar in contul indicat de Cumparator in acest sens, in cel mai scurt timp, dar nu mai tarziu de 14 (sapte) zile de la data la care Cumparatorul si-a exercitat dreptul de a obtine anularea Comenzii. Daca Comanda nu este returnata integral sau daca ancheta nu releva nicio culpa exclusiva imputabila YuHuu Land sau transportatorului, Cumparatorul nu va putea pretinde nici rambursarea sumelor achitate de el, nici o noua livrare a produselor comandate, cu exceptia cazului in care demonstreaza, prin orice mijloace, ca nu este responsabil de situatia creata.

 

RETUR

Conform Ordonantei de urgenta nr. 34/2014, cumpărătorul are dreptul de a se retrage din contract, fără a preciza motivele, în decurs de maximum 14 zile de la data la care cumpărătorul sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de acesta, a intrat în posesia fizică a produselor.

Conform legislației în vigoare, renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice.

Formularul standard de retragere poate fi completat pe site și/sau descărcat din site și transmis electronic la adresa de e-mail yuhuuland@gmail.com. Formularul poate descărat aici. La aceeași adresă de e-mail se poate transmite și orice altă declaraţie neechivocă de retagere din contract. Vânzatorul va transmite fără întârziere prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.

Cererea de retragere va produce efecte doar dacă produsele vor fi returate vânzătorului înainte de expirarea perioadei de 14 zile de la primirea produselor de către cumpărător, în starea în care au fost livrate, fără a prezenta urme de folosire și dacă nu sunt deteriorate ca urmare a culpei clientului.

Produsele returnate trebuie sa fie însoțite de datele cumpărătorului, numarul contului bancar în care se va restitui contravaloarea produselor returnate, factura, numărul de telefon, adresa de e-mail.

Costurile de transport pentru returnarea produselor sunt suportate de către cumpărător.

Este important ca returul să ajungă la sediul nostru, menționat în zona de contact sau pe formularul de retur în maximum 14 zile calendaristice de la data primirii coletului. Recomandarea noastră este să trimiteți returul în maximum 5 zile de la primirea comenzii, pentru a lua în calcul timpul de tranzit.

 

GARANTIE

Garantia nu este transferabila, doar primul cumparator beneficiaza de aceasta.

 

PROPRIETATEA INTELECTUALĂ

General

Drepturi de Proprietate Intelectuală” înseamnă orice drepturi de proprietate intelectuală (inclusiv drepturi de proprietate industrială) precum și oricare alte drepturi similare care pot exista oriunde în lume (la nivel mondial) și indiferent dacă acestea se manifestă în spațiul online sau nu, inclusiv dar fără a se limita la, drepturi patrimoniale de autor, ori drepturi conexe acestora, drepturi sui generis, inclusiv referitoare la baze de date, drepturi la invenții sau alte drepturi reglementate de legislația aplicabilă acestora, drepturi la marcă ori indicații geografice sau alte drepturi reglementate de legislația aplicabilă acestora, drepturi prevăzute de legislația desenelor și modelelor industriale, drepturi referitoare la nume comerciale, drepturi referitoare la nume de domenii, precum și orice alte drepturi de proprietate intelectuală și alte drepturi similare sau echivalente care există sau vor exista în viitor la nivel mondial, indiferent daca acestea sunt sau nu înregistrate, împreună cu toate drepturile care rezultă din existența acestor drepturi de proprietate intelectuală.

Cu excepția cazului în care este indicat altfel, toate elementele magazinului online, toate produsele, toate conținuturile și alte materiale din aceasta sunt deținute de noi și sunt protejate de Drepturile de Proprietate Intelectuală. Pentru evitarea oricărui dubiu, interfețele vizuale, designul, textul, grafica, imaginile, sistemele, informațiile, datele, metodele, codul programului, serviciile, toate celelalte elemente și orice altă documentație sau alte materiale auxiliare furnizate (denumite în continuare Conținutul”) sunt deținute de noi și sunt protejate prin Drepturi de Proprietate Intelectuală.

Puteți utiliza magazinul nostru online, exclusiv în scopul de uz personal

 

Cu toate acestea, nu este permisă:

 • utilizarea magazinului online, a produselor/ serviciilor în afara scopurilor permise;
 • utilizarea oricăror algoritmi, roboți sau metode similare de colectare sau extracție a datelor;
 • cesiunea, licențierea, sublicențierea produselor/ serviciilor;
 • copierea, decompilarea sau încercarea de a descoperi codul sursă al magazinului  online sau al Conținutului;
 • eliminarea, modificarea sau ascunderea oricăror drepturi de autor, mărci înregistrate sau alte notificări privind drepturile de proprietate incluse în magazin online, în produse/ servicii;
 • Orice utilizare a magazinului nostru online, a produselor/ serviciilor, alta decât cea autorizată în mod expres în acești Termeni, fără permisiunea prealabilă scrisă a YuHuu Land, este strict interzisă. O astfel de utilizare neautorizată poate încălca, de asemenea, legile aplicabile, inclusiv, fără limitare, legile privind drepturile de autor și mărcile. Cu excepția cazului în care se menționează explicit de YuHuu Land, nimic din acești Termeni nu va fi interpretat ca oferind vreo licență asupra drepturilor de proprietate intelectuală.

Materialele audio YuHuu Land nu pot fi utilizate, modificate, duplicate şi/sau reproduse în toate formele și pentru toate mediile, inclusiv toate mediile electronice, în întreaga lume de către Client decât în conformitate cu scopul pentru care au fost generate.

 

CONȚINUTUL UTILIZATORULUI

Sunteți singurul responsabil pentru tot conținutul pe care îl creați, îl transmiteți și/sau îl distribuiți prin intermediul magazinului online (denumit în continuare „Conținut al Utilizatorului”). Având în vedere acest lucru, sunteți de acord să nu creați, să transmiteți și/ sau să distribuiți prin https://yuhuuland.ro/ orice Conținut al Utilizatorului care:

 • este ilegal sau care ar constitui, încuraja sau furniza instrucțiuni pentru o infracțiune sau care încalcă drepturile oricărei părți, încalcă orice drept național sau internațional sau creează în orice alt mod vreun prejudiciu;
 • este defăimător, profan, obscen, pornografic, explicit sexual, indecent, vulgar, sugestiv, violent, hărțuitor, odios, amenințător, ofensator, discriminatoriu, abuziv, invaziv de confidențialitate sau drepturi de publicitate, fraudulos, înșelător sau în alt mod inacceptabil;
 • prin care un utilizator se dă drept altă persoană sau entitate sau prin care se creează în mod greșit afilierea dumneavoastră cu o persoană sau o entitate;
 • poate încălca o marcă, secret comercial, drept de autor sau alt drept de proprietate intelectuală;
 • conține orice declarații, observații sau afirmații care nu reflectă opiniile și experiențele dumneavoastră sincere;
 • este conceput pentru a înșela sau păcăli utilizatorii magazinului online.

 

CONDUITA UTILIZATORULUI

Sunteți singurul responsabil pentru propriul comportament în timp ce accesați și utilizați magazinul nostru online. Sunteți de acord să utilizați https://yuhuuland.ro/ numai în scopuri care sunt legale și în conformitate cu acești Termeni și cu orice legi sau regulamente aplicabile. Sunteți de acord că nu veți desfășura și nu veți permite niciunei terțe părți să desfășoare, inclusiv, dar fără a se limita la, oricare dintre următoarele:

 • să utilizați https://yuhuuland.ro/ pentru orice scop ilegal sau neautorizat sau să vă implicați, să încurajați sau să promovați orice activitate ilegală sau orice activitate care încalcă acești Termeni sau orice alte reguli sau politici stabilite din când în când de către noi;
 • să utilizați magazinul online pentru a încălca drepturile legale și interesele legitime ale celorlalți, inclusiv, dar fără a se limita la, transmiterea sau punerea la dispoziție în alt mod prin intermediul magazinului online care încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale oricărei părți;
 • să eliminați orice notificări privind drepturile de autor, mărcile sau alte drepturi de proprietate intelectuală în legătură cu https://yuhuuland.ro/ sau în orice parte a acestuia;
 • să utilizați orice robot, algoritm sau alte mijloace automatizate sau interfață care nu sunt furnizate de noi pentru a accesa magazinul online sau pentru a extrage date;
 • să încercați să indicați în orice mod că aveți o legătură cu noi, cu excepția cazului în care am consimțit în mod expres la o astfel de conduită;
 • să încărcați, trimiteți, distribuiți sau difuzați orice Conținut al Utilizatorului care ar putea fi interpretat în orice fel ca defăimător, ilegal, fraudulos, obscen, hărțuitor sau inacceptabil;
 • să distribuiți orice alte componente dăunătoare cum ar fi, inclusiv, dar fără a se limita la, viruși, fișiere corupte, defecte;
 • să indicați că sunteți orice o altă persoană prin orice mijloace (de exemplu, prin utilizarea unei adrese de e-mail, nume, pseudonim sau altfel);
 • să exploatați https://yuhuuland.ro/ pentru orice scop comercial neautorizat;
 • să accesați sau utilizați https://yuhuuland.ro/ în scopul creării unui produs sau serviciu competitiv cu oricare dintre produsele sau serviciile noastre;
 • să vă înregistrați pe https://yuhuuland.ro/ în numele unei societăți, fără a avea dreptul de a reprezenta societatea respectivă.

 

DESPĂGUBIRI

Sunteți de acord să apărați și să despăgubiți YuHuu Land și pe oricare dintre agenții, angajații, agențiile de publicitate, licențiatorii, furnizorii sau partenerii noștri împotriva oricăror creanțe, daune, plăți, amenzi, hotărâri, datorii, pierderi, costuri și cheltuieli de orice fel sau natură, inclusiv costurile litigiilor, taxele legale și onorariile avocațiale care decurg din sau în orice fel sunt legate de (i) utilizarea https://yuhuuland.ro/ și (ii) încălcarea acestor Termeni sau a drepturilor oricărei terțe părți; sau (iii) încălcarea legilor aplicabile în legătură cu conduita, accesul sau utilizarea https://yuhuuland.ro

 

EXONERARE DE RĂSPUNDERE

General

În măsura maximă permisă de legea aplicabilă, nu ne asumăm nicio garanție (explicite sau implicite, scrise sau orale) în legătură cu, fără limitare, magazinul online, site-urile sau aplicațiile externe, precum, fără limitare, garanții implicite de comercializare, garanții implicite privind adecvarea pentru un anumit scop și garanții de neîncălcare a drepturilor unor persoane, garanții de acuratețe sau de fiabilitate. Nu garantăm că https://yuhuuland.ro va îndeplini cerințele dumneavoastră sau că utilizarea magazinului nostru online va fi neîntreruptă, sigură sau fără erori sau că https://yuhuuland.ro nu conține componente dăunătoare cum ar fi viruși.

 

Produsele YuHuu Land

Nu ne asumăm nicio garanție (explicite sau implicite, scrise sau orale) în legătură cu produsele noastre.

 

LIMITARE DE RĂSPUNDERE

Recunoașteți și sunteți de acord că, în măsura maximă permisă de legislația aplicabilă, în nici un caz, nu va fi, în nici un caz, răspunzătoare față de dumneavoastră sau față de orice altă terță parte pentru orice daune directe sau indirecte sau consecutive, inclusiv, dar fără a se limita la, orice revendicare, pierdere, daună, cost, taxă, amendă, onorarii, cotizații, decizie de atribuire, cheltuieli sau alte obligații de orice natură (prevăzute sau neprevăzute), daune-interese pentru pierderea profiturilor, (indiferent dacă sunt suportate direct sau indirect), pierderea reputației afacerii, rezultate din sau în legătură https://yuhuuland.roși produsele YuHuu Land, indiferent de teoria răspunderii (contractuală sau delictuală). Înțelegeți și sunteți de acord că nu vom fi răspunzători pentru nicio încălcare sau întârziere a îndeplinirii obligațiilor noastre care rezultă din orice situație dincolo de controlul nostru rezonabil, inclusiv, dar fără a se limita la, acte sau omisiuni ale unor terțe părți, cutremur, incendiu, inundații, sau disfuncționalități tehnice (conexiunea la Internet, accesarea server-ului, etc).

Recunoașteți că https://yuhuuland.ro este bazată pe Internet și înțelegeți și acceptați riscurile de securitate inerente asociate acestor aplicații și site-uri web, inclusiv, dar fără a se limita la, riscul de a pierde conexiunile la Internet, riscul de defecțiune hardware sau software și riscul de accesare neautorizată de către terți a contului dumneavoastră. Astfel, sunteți de acord că nu avem nici o răspundere pentru orice defecțiuni, eșecuri de comunicare, întârzieri, erori, sau orice încălcare a securității.

 

SITE-URI EXTERNE

https://yuhuuland.ro poate conține link-uri (legături URL) către site-uri sau resurse ale terților. Aceste link-uri (legături URL) către pagini terțe sunt furnizate doar pentru informare. În orice caz, în special din cauza caracterului volatil al informațiilor de pe Internet, YuHuu Land nu poate controla natura sau conținutul acestor surse externe și, prin urmare, nu este responsabilă și nici răspunzătoare pentru utilizarea sau indisponibilitatea site-urilor terților și nici pentru conținutul sau alte materiale disponibile pe site-urile terților pe care le-ați putea accesa prin intermediul https://yuhuuland.ro

 

MODIFICĂRI ALE MAGAZINULUI ONLINE

Putem, la discreția noastră, cu sau fără notificare prealabilă și în orice moment, modifica sau întrerupe, temporar sau permanent, orice parte sau funcționalitate a https://yuhuuland.ro. În nici un caz YuHuu Land nu va fi răspunzătoare pentru restricționarea sau dezactivarea accesului la orice parte sau funcționalitate a https://yuhuuland.ro.

 

SUSPENDAREA SAU TERMINAREA ACCESULUI LA MAGAZINUL ONLINE

În cazul în care încălcați acești Termeni, este posibil să suspendăm sau să încetăm în totalitate sau parțial accesul dumneavoastră la https://yuhuuland.ro, la discreția noastră, imediat și fără notificare prealabilă, și să ștergem sau să dezactivăm contul dumneavoastră. Într-un astfel de caz, vă vom notifica în consecință. De asemenea, putem anula, suspenda, bloca sau elimina anumite tipuri de Conținuturi, inclusiv, dar fără a se limita la Anunțuri sau recenzii, în cazul în care Conținutul respectiv încalcă dispozițiile acestor Termeni.

 

CESIUNEA

YuHuu Land poate cesiona acești Termeni și/sau orice sau toate drepturile sale sau delega orice și toate obligațiile sale în conformitate cu acești Termeni fără consimțământul dumneavoastră. Toate dispozițiile cuprinse în acești termeni se extind și vor fi obligatorii pentru succesorii și cesionarii lui YuHuu Land. Nu aveți dreptul să cesionați acești Termeni sau oricare dintre drepturile și/sau obligațiile care decurg din acești Termeni unei alte persoane sau entități, fără acordul prealabil al YuHuu Land.

 

DATE CU CARACTER PERSONAL

Vă rugăm să consultați Politica noastră de confidențialitate pentru a obține informații relevante despre modul în care colectăm, utilizăm, stocăm și dezvăluim datele dumneavoastră cu caracter personal.

 

SEPARABILITATE

Dacă orice prevedere a acestor Termeni va fi considerată nelegală, nulă sau din orice motiv inaplicabilă, atunci această prevedere va fi considerată separabilă de acești Termeni și nu va afecta valabilitatea și aplicabilitatea celorlalte prevederi.

 

LIPSĂ DE EXECUTARE

Punerea în aplicare a acestor Termeni este exclusiv la discreția noastră și omisiunea noastră de a pune în aplicare oricare dintre dispozițiile Termenilor în anumite cazuri nu constituie o renunțare la dreptul nostru de a aplica acele dispoziții în alte cazuri.

 

LEGEA APLICABILĂ ȘI JURISDICȚIA

Acești Termeni sunt guvernați și interpretați în conformitate cu legislația României. Orice dispută care decurge din sau are legătură cu acești Termeni sau cu Serviciile furnizate de YuHuu Land va fi de competența exclusivă a instanțelor din Timișoara, România.

 

CLAUZE NEUZUALE

Prin acceptarea acestor Termeni, acceptați în mod expres și sunteți de acord cu prevederile referitoare la limitările de răspundere, alegerea legii și a jurisdicție, rezilierea unilaterală suspendarea executării.

Măsurile ANPC de informare a consumatorilor cu privire la soluționarea alternativă a litigiilor pot fi consultate aici și aici


Date firmă

CIF: 40362158.
Reg. com.: J35/4759/2018.
Adresa: Sat Sânandrei Com. Sânandrei, Str. Sfântul Andrei, Nr.99, Spațiul 2, Ap.1+2, Timiș, România.
email: yuhuuland@gmail.com.
telefon: 0757233322.
Cont Bancar: RO46INGB0000999910142791, ING Bank