Evenimente Corporate

Îți dorești un eveniment corporate memorabil?

Adună-ți echipa pentru o experiență de excepție în spațiul nostru sau la locația aleasă de tine! 

Avem un program de distracție gândit cu atenție pentru cei mici: animatori, taur mecanic, tatuaje semipermanente, face painting, Art Therapy și trasee sportive. Pentru adulți, oferim la locația noastră, un bar bine aprovizionat și o terasă primitoare, ideală pentru relaxare și socializare.

Alături de noi veți crea conexiuni puternice între colegi și vă veți bucura de o experiență de neuitat care transformă orice eveniment într-un succes autentic!

Aruncă o privire înăuntru

Haide la joacă în Softplay!

Avem jucării și jocuri nenumărate, deci distracția este asigurată.
vârstă recomandată: 0-6 ani
capacitate: 15 persoane

Jungle Room este pentru micii exploratori

În Jungle Room ne putem cățăra și descoperi toate ascunzișurile de pe traseul întortocheat din mica noastră junglă, putem înota în piscinele cu mingi, putem țopăi fără încetare în Orășelul gonflabil Disney și ne putem juca orice ne trece prin cap.
vârstă recomandată: 2 – 7
capacitate: 40 persoane

Western Room e pentru cei curajoși

Haide să îl descoperi, vei găsi nenumărate moduri de a te distra – tiroliană, ping-pong, jocuri kinect, trambuline, aparate fitness, rodeo pe taurul nărăvaș și multe altele.
vârstă recomandată: 8 – 14
capacitate: 40 persoane

Ai nevoie de puțină relaxare?

Te invităm la barul sau terasa noastră în aer liber de la ultimul etaj, unde poți savura o gamă largă de băuturi, îți poți urmări meciul preferat și îi poți supraveghea pe cei mici relaxat, de pe camerele video. Un mic secret: de aici poți vedea și cel mai frumos apus.
vârstă recomandată: 14 – 100
capacitate: 70 persoane