A spus cineva "Petrecere"?

În YuHuu Land petrecerile se țin lanț. Hai și tu la distracție!

Dar înainte de toate, câteva detalii foarte importante…

Interval orar Luni – Vineri

18:00 – 21:00

Interval orar Weekend

10:30 – 13:30
14:30 – 17:30
18:30 – 21:30

Durata unei petreceri este de 3 ore, cu posibilitatea de prelungire cu 10 lei / copil, dacă nu este altă petrecere în următorul interval orar.

✰ Numărul minim de copii pentru a organiza o petrecere este 10.

✰ Mâncarea și vesela o poate aduce părintele organizator cu asumarea responsabilității pentru certificatul de conformitate sau puteți comanda prin noi, caz în care vă oferim tacâmuri, șervețele, farfurii și certificat de conformitate.

✰ Tortul este asigurat de părintele organizator.

✰ Nu se percepe taxă pentru spațiul destinat părinților. Adulții pot servi băuturile (apă / suc / cafea / bere etc.) de la barul nostru, sau dacă aduce băutura părintele organizator, atunci se plătește o taxă de 10 lei / adult.

✰ Pe tot parcursul petrecerii, copiii au acces la toate echipamentele de joacă din spațiul de joacă ales, cu excepția taurului mecanic, care se poate folosi contra-cost.

✰ Accesul în sală se va face cu 15 minute înainte de începerea petrecerii, iar la terminarea petrecerii timpul alocat pentru eliberarea sălii este de 20 minute. Vă rugăm să respectați acest interval de timp, astfel încât să putem pregăti sala pentru următorul eveniment.

✰ Toți copiii invitați la petrecere sunt taxați în funcție de varianta aleasă de părintele organizator, începând de la vârsta de 1 an.

✰ În cazul în care se renunță la organizarea unei petreceri și nu se face o reprogramare în altă zi, părintele organizator va pierde integral avansul plătit.

În ziua evenimentului nu se mai pot face modificări la numărul copiilor confirmați și la pachetul ales pentru aceștia.

✰ Copiilor le este permis accesul în spațiul de joacă cu șosete sau încălțăminte de casă, iar părinților le este permis accesul în spațiul de joacă cu șosete sau acoperitori încălțăminte de unică folosință (pe care vi-i oferim la intrare).

✰ Utilizarea locului de joacă se va face respectând regulile de siguranță prezentate în zona de intrare și în locul de joacă. Părinții / însoțitorii au obligația să citească  regulamentul de utilizare a spațiului de joacă și să-l explice copiilor. Prin intrarea la locul de joacă se acceptă toate prevederile acestui regulament.

✰ Echipamentele de joacă se folosesc doar sub supravegherea adulților, conform regulamentelor afișate. Yuhuu Land nu își asumă responsabilitatea în cazul producerii de accidente datorate nerespectării regulamentului din spațiul de joacă sau nesupravegherii copiilor.

✰ Copiii trebuie supravegheați în permanență de adulții însoțitori. Însoțitorii copiilor poartă întreaga răspundere pentru accidentele provocate de aceștia, ca urmare a comportamentului necorespunzător sau a nerespectării regulamentului.

✰ YuHuu Land își rezervă dreptul de a utiliza fotografiile realizate în timpul petrecerii în scopuri publicitare.