POVESTEA YUHUU LAND

Suntem o echipă formată din oameni tineri, veseli, creativi și flexibili și suntem pregătiți să răspundem așteptărilor voastre și ale copiilor voștri.

Mai mult decât atât, suntem o familie, iubim mult YuHuu Land, iubim copiii, credem în schimbare și vrem să oferim servicii educative și distractive de cea mai bună calitate.

Ne-am dorit crearea unui loc de joacă în care copiii  să fie inspirați,fericiți, să își descopere propriul drum și talentul,să-și câștige independența experimentând și descoperind și să își păstreze mintea deschisă.

Vrem să contribuim la înlăturarea barierelor date de lipsa de curaj și de lipsa cunoașterii, să ajutăm la crearea unor vise puternice și mărețe, să încurajăm copiii să aibă încredere în ei, să-i încurajăm să-și descopere și să-și asculte vocea interioară.

Ideea ne-a venit acum câțiva ani,apoi a mai durat un an să o dospim şi să o coacem.  Între timp ne tot gândeam cum am face noi un loc de joacă pentru copiii noştri.

Ne-am dorit foarte mult ca viaţa de antreprenori să ne permită să ne împărțim timpul între familie şi job şi să ne organizăm programul astfel încât să nu neglijăm nici businessul, dar să petrecem şi timp cu familia.

Povestea YuHuu a început din dorința de a contribui la starea de bine a societății. 

YuHuu Land este mai mult decât un loc de joacă, este despre copilul din noi care dorește să fie liber, să se reîntoarcă la simplitate, la joacă, la copilărie, la inocență, la baloane colorate, la râsetele cristaline, la prăjiturele de tot felul, să uite ce s-a întâmplat ieri, ce înseamnă poimâine sau când vine mâine. 

Timpul copilăriei este cel mai prețios dintre toate. 

Tu știi ce mai face copilul din tine? Te invităm să pășești în lumea YuHuu alături de noi și să te reconectezi la el. Noi suntem aici să îți dăruim înapoi timpul unei copilării pe care cei mai mulți dintre noi am uitat-o.

YuHuu Land este mai mult decât un loc de joacă, este o poveste -

Echipa noastră

Cristina König

Marius Lupoian

Berivoescu David

Raluca Moroșanu